Alla inlägg den 11 juli 2019

Av Mia - 11 juli 2019 08:00

Vilken bra dag jag fick i går. På så många sätt. Omigen, det behövs inga storheter för att jag ska finna glädjen. Det händer så mycket som är bra bara man riktar sin uppmärksamhet dig. 

 

förmiddagen fick jag se en lastbil utanför fönstret. Hmmm, en tuff tjej vid ratten... men... det är ju M!!! En bekant, en vän från förr. Jag löpte ut och vi han ge varandra en kram och en 30 sekunders resumé av livet. Hon var så smittsamt glad över sitt nya jobb att jag själv blev alldeles uppåt. 

 

Vid lunch for jag in till människobyn för en lunch och shoppingtur med H. Det är så kul med henne. När hon kliver in i bilen så är det som att vi drar igång ett smatal bums. Som om vi bara trycker på play efter en paus, vi startar där vi sist slutade och bara bubblar på. Vi tog en sallad på Paus, de är förhållandevis prisvänliga med tanke på mängden mat man får. Miljön är inte den mysiga men det uppvägs av att man ser folk som går förbi och alltid känner man igen någon som man sedan kan prata om. 

 

Sommarrean pågår för fullt. Jag fick med mig ett par kavajer hem, de kostade bara en bråkdel av ursprungspriset. För mig var det en nygammal modell, alltså en lite längre variant. De jag har sedan tidigare är figursydda och höftlånga. De jag köpte i går är mer raka och går ner längre. Materialet och färgerna är mer avslappnade också. De kan fungera som en tunn sommarjacka men jag kan även ha dem inne i höst med en långarmad topp under. Jag blev väldigt nöjd  helt enkelt. 

 

eftermiddagen blev vädret väldigt mycket bättre och promenaden med hundarna plågsamt varm. Det som gäller då är att gå i skogen så att vi får skugga. Kimmo far illa av värmen så en långsam promenad i skuggan av träden är det som är bäst. Han njuter verkligen då, svansen åker upp och dunsar så fint på ryggen när han travar brevid mig. 

 

 

 

Självklart blev det träning i går också. Det gick otippat bra. Somliga dagar kan det kännas som ett måste, jag gör "så lite som möjligt" men inte i går. Det var roligt, jag hittade flera nya övningar som verkar fungera bra. Jag har några låsningar i axlarna som gör ont vilket är lite lurigt att kringå. 

 

 

Det var ganska lugnt på gymmet. Det verkar som om högtycket ligger mella 16 och 18. Kanske är det många som tar gymmet på vägen hem från jobbet. Det var fint väder i går och kanske var det så att många valde att dra till badplatser istället för att svettas på gymmet. Hur som helst, andras frånvaro gagnade min egen träning. 

 

Jag har inga egentliga planer för dagen, bara vanliga hushållssysslor. Ni vet, tömma diskmaskinen, vända runt i tvättstugan, bädda, åka till returpunkten, hämta ut medicin på apoteket, planera lite matinköp inför helgens grillkväll och liknande. Jag tänker ta vara på min egentid och kanske läsa lite och fixa med mina blommor. 

 

Det är mulet ute i dag. Temperaturen ligger på runt 15 så det är ett bra hundpromenadväder. Jag tror inte jag kommer få långtråkigt i dag heller, det finns alltid saker att ta tag i av varierande art; roligheter, måsten, borden, nyttigheter och mycket mera. 

 

Önskar er en fin torsdag!

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12
13
14
15 16 17 18 19
20
21
22 23 24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards