Direktlänk till inlägg 26 juli 2019

Helgtider

Av Mia - 26 juli 2019 18:45

  När man har superlång semester så försvinner tjusningen med helg litegrann. Jag trodde det var lördag redan i förrgår vilket innebär att jag mentalt tänkte måndag om i dag. Det kändes inte helt orimligt i morse när bonusdottern hade försovit sig och behövde skjuts in till staden vid 8:30. Sambon var i väg sedan länge då svärmor hade ögonoperation nr 2 i Motala redan vid 8-tiden i morse. HUr som helst, dagen sparkades i gång men utan mitt vanliga morgonblogginlägg. Det kommer nu, som ett kvällsinlägg. 

 

 

I går eftermiddag kom min älskade Tyra på besök. Så mysigt. Jag blev så glad när hon hörde av sig och behövde tanka lite mammakärlek. Vi fick ett par timmar tillsammans med gott att äta och dricka. Skönt att se att hon kan känna sig hemma här även om hon aldrig bott just här. Det kanske handlar en del om vår avslappnade relation också, vi kan verkligen bara vara tillsammans samtidigt som vi hittar en massa att prata om och diskutera. 

 

   

 

Ozzy in action. Lite hungrig efter ett par timmar ute på byn. Han kommer hem, käkar lite och drar sen igen. Lite som en tonåring. 

 

 

Kolla in den här. Som den tagit sig sista veckorna. Den liksom bubblar över av blommor. Jag blir glad varenda gång jag går ut på altanen. 

 

   

 

Ett av mina absolut bästa väskköp. En magväska med plats för hundbajspåsar i ett fack, hundgodis i ett fack och så mobil och snusdosa i stora facket. Perfekt för mig som så ofta har kläder utan fickor. Jag borde ha en sån till jobbet också som jag kan fylla med mobiler, sudd, pennor, saxar och allt annat man så ofta behöver. Skulle vara ett bra komplement till min varukorg som jag släpar runt på. 

 

 

I dag har det bara blivit korta hundpromenader. Det finns en kort passage på en gångbana som ligger i skuggan hela dagen. Där har  vi strosat fram och tillbaka flera gånger. 

 

   

 

Vi tog en lite shoppingtur på eftermiddagen. Mirum och Ingelsta. Byxor åt mig, skor åt sambon och korv på Pösemannen. 

 

 

 

Vi var förbi på kyrkogården och vattnade hos de våra. Den röda rosen hos mamma har blommat vackert. Nu så tog jag bort torra blommor och plockade även lite på margueriterna. Det ser ok ut men det är itne som jag önskat. Jag får skylla på den ohyresrika sommaren omvårdnaden har inget övrigt att önska. 

 

 

Vad vore en riktigt varm kväll utan prosciuttolindad melon? Bra, men inte perfekt. Kanske jag passar på att ta ett dopp innan vi tänder grillen. Det är varmt, väldigt varmtoch poolen är väl, nja inte kall men lite sval kanske. 

 

 

Kanske gör jag flamingon sällskap...  

 

 

Önskar er alla en fin fredagskväll

 
 
Vonkis

Vonkis

27 juli 2019 17:33

Jägarns vad blommorna tagit sig. En god investering :-)

Orkar ni grilla i den här värmen? Jag storknar typ av att bara gå mellan rummen. Ska försöka få bort lite mat från frysen så jag kan följa ditt råd att lägga dit vetevärmaren.

http://https://vonkis.blogspot.com

Mia

27 juli 2019 19:20

Visst är blommorna fina!

Sambon står vid grillen. Själv orkar jag inte ens äta i värmen. Men på gymmet och i bilen finns AC

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - Måndag 1 april 11:18


Så kom då det efterlängtade påsklovet. Skönt för jag var ganska så trött och det hade varit svårt att gå upp på morgonen. Lite typsikt så hade jag glömt stänga av larmet på mobilen så jag väcktes abrupt i morse. Då var jag lite veckovill tills jag sa...

Av Mia - Torsdag 28 mars 16:45

  Sedan sist så har ljuset verkligen återkommit. Redan strax innan sex så känns det som mitt på dagen. Jag gillar det lika mycket som när mörkret återkommer på hösten. Jag är nog född på rätt plats då jag  älskar dessa växlingar i både ljus, väder...

Av Mia - Onsdag 7 feb 17:30


    Under ett par dagar har jag haft som vårkänslor inom mig. Ljuset kommer tidigare och lämnar senare om dagarna. Småfåglarna kvittrar i parken under våra morgonpromenader. Det har känts ljuvligt. Ändå vet jag ju att vintern inte är över på lå...

Av Mia - Torsdag 18 jan 16:30

       Jösses vilken trött vecka jag har haft så här långt. Den startade med världens huvudvärk i måndags, den satt i lite grann även under tisdagen. Onsdagen var helt ok. Men i dag, vid tio-tiden slog störa tröttheten till. Jag hade lätt kunnat...

Av Mia - Torsdag 11 jan 19:15

Jag brukar ju alltid göra ett bokslut här i bloggen men valde bort det för år 2023. I stora drag var det ganska pissigt år. Disbråck, två hundar som lämnade mig, brutna händer, slemsäcksinflammation i höften och en massa annat elände. Inget kul att l...

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12
13
14
15 16 17 18 19
20
21
22 23 24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards