Alla inlägg den 16 juni 2020

Av Mia - 16 juni 2020 06:46

 

Bild lånad från Sveriges radio; en sk Stinksvamp - just saying....

 

Ska vi ta det en gång för alla? Nej, det kan vi inte. Vi kommer att få ta det tusen å åter tusen gånger till. Varför? För att det finns ett antal män med helt sjuk uppfattning om sig själva, andra och vad som är normalt eller hör till det vanliga. 

 

Det är inte friskt att skicka kukbilder helt utan förvarning till kvinnor, tjejer och flickor. Jag fattar inte hur ni tänker. Tror ni att vi sitter hemma och är lite nere och att vår största längtan är att få en bild på ert eregerade könsorgan. Nej, det är inte en bild på det som kommer ge oss vår största njutning eller skänka oss lycka. Du skickar för fasiken en bild på apparaten du kissar med, en bild på en av dina kroppsdelar som, förhoppningsvis, ligger gömd i dina kalsonger under jeansen större delen av tiden. Sorry men jag vet hur de kan lukta efter en hel dag. O inte är det blomma. Jag vill inte ha en bild på den, lika lite som jag vill ha en bild på din armhåla, fötter eller rövhål.  Vad har dessa män för skev uppfattning om sig själva? Det är ofriskt och faktiskt straffbart. 

 

Lika lite vill jag som kvinna få meddelande via sms eller sociala medier där jag får förslag om sex. Jag kan gången numera. Först ett lite insmickrande meddelande där man tackar för något, ger lite beröm och sedan talar om att jag är speciell på något sätt. Sedan är det inte långt borta. Han vill ses och sen kommer vanligtvis beskrivningen på vad han vill göra med mig. Jag känner inte dig. Jag vill inte att du tar i mig. Och jag vill absolut inte att du "slickar upp mig ordentligt". Vad är det med män och detta slickande? Tror ni att ni erbjuder nån form av delikatess? Något mycket ovanligt som vi ska bli överförtjusta av? "Åååå, vill du slicka mig? Det har jag aldrig varit med om förut, det låter ju helt fantastiskt". Sorry to say, men de flesta kvinnor i min ålder tillfredställer sig själva så mycket bättre än vad nån man kan. 

 

Idioter! Och vanligtvis utan konsekvenstänkt. Jag funderar allvarligt på att göra en Linnea. Skärmdumpa och skicka till sambon. Problemet den här senaste gången är att jag som lärare känner idiotens barn då jag undervisar hen. Lycka till på nästa utvecklingssamtal. I just det här ärendet har jag noll tystnadsplikt. Alla vet, alltifrån kurator, mentorskollega till rektor. 

 

Nu är det bäst att jag förtydligar att det är just dickpics och sexsms från män som jag inte har någon relation (tänk förhållande) till som jag avskyr, föraktar och absolut inte vill ha. När jag får från den jag tycker om är det en helt annan sak. Då kan det vara roligt, en fin uppvärmning och föraning om ett härligt möte eller kväll. Då sker det på lika villkor och är ett givande och tagande. Det genomsyras av det viktigaste som finns RESPEKT. 

 

Det märkliga när det kommer såna här grejor är att mannen (ja, jag har aldrig fått från nån kvinna) helt glömmer bort att fråga eller ta reda på om jag har någon relation. De verkar få tunnelseende och har en helt världsfrånvänd självbild.  De har inte förmågan att först fundera över om de är goda nog för kvinnan de skriver till. På nåt konstigt sätt verkar de tro att deras ord ska få oss både varma och våta och beredda att släppa allt i nån form av tacksamhet över uppmärksamheten. 

 

Nej tack, heller Nej så in i helvetet. Jag vill varken ha dina ord eller dina bilder på slongen, den är vare sig vacker eller tilltalande. Snoppar är som tops. Jävligt intetsägande tills man använder den. Det är väl aldrig så göttigt som när man får greja runt med topsen i öronen när det har kliat lite. Det betyder inte att en bild på tops gör att det vare sig slutar klia eller bli skönt. Precis som med dickpics så händer inget med mig...

 

Så om du är man och sitter och funderar över om nån vill ha en bild på din kissapparat, tänk om. Det blir inget bra. O känner du dig osäker kan du alltid skriva och fråga först, innan du gör bort dig. Men tumregeln är; snoppen är din privata kroppsdel, håll den för dig själv. 

 

Nu mina vänner önskar jag er en fin tisdag. 

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5 6
7
8 9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29 30
<<< Juni 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards