Alla inlägg den 15 juni 2020

Av Mia - 15 juni 2020 06:50

... innan semestern. Kortvecka och som följs av långledigt. Det är med blandade känslor jag går mina sista tre dagar på högstadiet till mötes. Jag har trivts så bra med mina kollegor och med den kultur som finns på högstadiet. På många plan slipper man vara "mamma" utan kan lägga mer fokus på en bra undervisning. Å andra sidan är de sociala problemen väldigt stora. 

 

I dag ska jag ta mina kartonger med mig ner till mellanstadiet. Det som känns bra med det är att jag får total koll på min flock, jag har en sal som bara är vår och jag kan därmed fixa till den så att den blir mysig och värd att vara rädd om. Jag känner också att mina ämneskunskaper räcker längre här. 

 

Under helgen som gått har vädret varit fantastiskt. Mjukglassätandet har inletts med en första glass från Wallmans på norra promenaden. Under lördagen blev det glass i Västervik. Vilken mysig liten stad! När jag promenerade runt där så väcks lusten att lära mig mer om platsen. Jag gillar sånt, att nyfikenheten väcks och jag måste börja googla för att lära mig en massa nytt. 

 

       

 

I dag står överlämningar på schemat. Jag ska få veta lite mer om de små pajsarna jag ska ta emot. Jag gillar att få ett överlämnande innan sommaarlovet. Då har jag tid och möjlighet att läsa på om det tex är en elev med en diagnos som jag inte känner till sedan tidigare. Några av mina kollegor på jobbet tycker tvärtom. Att det kan bli jobbigt att gå hemma ett helt sommarlov och oroa sig inför de svårigheter som komma skall. 

 

Önskar er alla en fin måndag! 

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5 6
7
8 9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29 30
<<< Juni 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards