Alla inlägg den 3 april 2020

Av Mia - 3 april 2020 06:39

Så vaknade jag upp till ännu en kall dag med minusgrader och vitt på marken. Väldigt onödigt på nåt sätt men det är ju april och då ska vädret vara lurigt, det är sen gammalt. Ozzykatten vägrade komma in i går kväll. Han klarar kylan han är välisolerad av både fett och en rejält tjock päls. Nu är han hemma och efter en rejäl skål med blötmat kommer han nog ligga i min säng och sova till långt fram  på eftermiddagen.

 

 

Mitt lilla körsbärsträd, om en dryg månad ska den stå i blom. Körsbärsträdet vi hade hemma i radhuset, där jag bodde som barn, blommade alltid på min födelsedag. Just det trädet kallade vi i familjen för "morfarsträdet" för vi hade fått det av honom. Nej, vi hade nog fått det av både mormor och morfar men det föll sig så att vi kallade det för morfarsträdet. 

 

I dag är det fredag. Jag startar min dag med Samverkamsråd där vi ska titta på frågor som arbetstider, tjänstefördelning mm. Det brukar vara intressant. Jag är där i egenskap av skyddsombud så jag har ingen förhandlingsrätt utan fungerar snarare som rådgivande med skyddsfrågor som huvudsaklig vinklare. 

 

Jag har ännu inte gjort planer för mitt lov men jag har en hel del borden, några måste och så ett par villhöver....

 

Nu ska jag samla i hop mina kjolar och ta ut hundarna för att sedan bege mig till jobbet. Jag hoppas det blir en skön och lugn dag. Önskar er alla detsamma så hörs vi förmodligen lite senare. 

 

 

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< April 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards