Alla inlägg den 1 april 2020

Av Mia - 1 april 2020 07:00

Det är viktigt att alla människor blir hörda och lyssnade på. Alla människor kanske inte har så mycket att säga men när de säger något måste man lyssna. Andra kan vara som jag, full av saker att säga, ämnen jag vill diskutera och resonera kring och givetvis ämnen jag behöver gnälla runt. Jag skulle lätt kunna prata sönder människor. Förmodligen har jag gjort det tidigare i livet. Då gäller det att hitta andra formum än direkt kommunikation. Jag har två huvudsakliga sätt, min dagbok och min blogg. 

 

Det som ändå är roligt är att jag ser att jag, när jag skriver här, blir lyssnad på. Eller mer bokstavligt, läst. Antal besökare och sidvisningar ökar på ett sätt det inte gjort förr. Det är jätteroligt. Ännu roligare är alla de kommentarer som jag får skickade till mig. Jag läser alla och svarar men jag publicerar inte alla då vissa är av privat karaktär. 

 

I dag är det onsdag. Tre dagar kvar innan påsklov. Jag sätter stor förhoppning till att lovet ska  hjälpa till att förhindra spridningen av Corona. I nuläget är även jag oroad. För egen del har jag inga gamla föräldrar att vara orolig för men jag har istället  andra äldre och andra som är i riskgrupp att bekymra mig över. Jag vet att de är kloka och förståndiga och redan isolerat sig och följer direktiven men ändå....

 

Ute är det kyligt men det ser ut att bli en vacker dag. Jag hoppas att alla ni där ute håller er friska och krya. 

 

Önskar er en fin onsdag så hörs vi lite senare....

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< April 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards