Alla inlägg den 5 augusti 2015

Av Mia - 5 augusti 2015 20:36

Nja, färdig blir man ju aldrig. Iallafall inte med tvätt och städ men jag är färdig. Trött men nöjd. Allt är inte gjort men flera sådana trista saker som man kanske inte fixar med varje vecka är gjorda, ni vet ovanpå skåp och bakom saker. Hmmm, missade visst under badkaret. Ja, ja det får vara. Det lär ju ligga kvar. När man har djur tar det typ bara en halvtimma innan man ser de ljusa och gråa stråna ligga lite varstans. Otacksamt med körsbärsfärgade golv.


Ute är det ganska mörkt. Inte för att solen gått ner utan för att åskmolnen lägger en ridå. Och jag gillar det. Jag tänder fönsterbelysningen, ljuslyktor och bara gosar upp mig i soffan en stund. I kväll ska jag lägga mig tidigt. Det känns behövligt, dessutom börjar jag jobba i morron. 


Så nu säger jag faktiskt, tack o gonatt. 


  

Av Mia - 5 augusti 2015 14:57

Här är känslan en aningens av "full rulle". I morgon börjar jag jobba, så skönt. Ska bli så roligt att träffa mina arbetskamrater, nya som gamla. Jag älskar verkligen mitt jobb. Var uppe en snabbis i går och mötte två av de jag jobbar med. Glada, positiva och utvilade hade de redan kastat sig in i verkligheten. Jag skulle inte vara jag utan dem... då skulle jag vara den som krymper i hop till ingenting...


Jag har lagt en del tid på bildspelet inför lördag. Det tar tid när man inte är superduktig från början. Men nu tror jag det är kart, likaså tipspromenaden. Ska bara skriva ut och kopiera lite. 


Jag har haft en intressant sommar. Det har hänt jäkligt mycket även om jag inte varit ute och fart så mycket. Tyra blev ju så väldans sjuk i början av sommaren. Nu är faran avvärjd men vi kan nog räkna med 8-12 månader då hon kommer vara fortsatt övertrött och hängig. Hon har fått hålla sig lugn då mjälten var i fara men även det verkar ok. Ny provtagning den här veckan så får vi veta hur levern mår. 


Jag har umgåtts med vänner, nya som gamla men också fått nya bekanskaper. Tänk så märkligt livet är. Man vet aldrig när en potentionell vän ska dyka upp. Med tanke på det bör alla vara aningens trevligare mot de man liksom möter lite random... man vet aldrig när man ser dem igen. 


Att vara vänlig, det är väl nåt vi alla lär oss som små. I kärlek finns det ju ingen annan önskan än att vara vänlig, snäll, hjälpsam och omtänksam. I äkta kärlek finns inget beräknande eller utsättande. I dag är jag lite extra tacksam över att jag får vara jag och att jag duschas i kärlek, att jag kan både ta och ge utan baktanke. 


I dag är en bra dag och jag känner stark att det är här jag är ämnad att vara. I allafall just nu. Inget är konstant, allt är föränderligt. I allafall enligt mig. Många tror på evig kärlek eller att man vill göra något för alltid men för mig är det annorlunda. Jag tror jag är realistisk när känner att nu är nu, och det är här och nu jag vill vara. 


I dag är en bra, produktiv och glad dag. Den känslan ska jag lägga på minnet och leta upp under en av de där andra dagarna...

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19 20 21 22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Augusti 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards