Alla inlägg den 25 mars 2020

Av Mia - 25 mars 2020 16:59

Fortfarande ofrisk, som Pettson skulle ha sagt. Hostigt värre, speciellt vid ansträngning eller när jag är ute i kalla luften. Jag är ändå frisk nog för att jobba hemmifrån. Det är tur det annars skulle jag nog bli tokig. Det ger mig en bra struktur på dag. Upp på morgonen, logga in i dexter, kolla av vilka elever som är borta, vänta på dagen lösning för att se om det sätts in vikarier på mina lektioner, maila några föräldrar och kollegor. Därefter sätter jag mig och samlar material i form av  bra faktasidor, går igenom lämpliga föreläsningar på Y-tube sedan sammanställs allt och jag tillverkar nån form av instuderingsuppgifter. 

 

På det hela taget så gör jag nog 2-3 timmar om dagen. Det tar mycket längre tid när jag vet att lektionerna måste vara av karaktären "mycket självgående". I morgon tänker jag att jag ska ta mig an terminsavstämningen. Mellan 8-15 låter jag mailprogrammet stå öppet så jag snabbt ska kunna svara när tex en elev undrar över något.

 

 

 


Jag tar små pauser emellanåt, sätter på en kopp té, gosar med hundarna eller plockar med mina växter. Den som är på bilden här nedan är jag lite bekymrad över. Den ser så blek ut i bladen och det är allt annat än kraftfull. Jag har köpt den på IKEA för några månader sedan. Den såldes som aloe vera men jag tror inte att det är en äkta. Jag får googla upp om den vill ha mer solljus. I nuläget står den inte i direkt solljus och får dessutom bara morgonljus. 

 

 

 

Mina pälsklingar är fortsatt nöjda över att ha sällskap hela dagen. Det är som att de säger att "Nu matte, nu har du fattat hur dagarna ska spenderas"

 

 

 

Ha en bra lillördag!

 

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23 24 25 26 27
28
29
30 31
<<< Mars 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards