Alla inlägg den 15 januari 2015

Av Mia - 15 januari 2015 17:35

Men hur gött är det inte att komma hem, göra en kopp té och sen krypa upp i sängen. Med vovven tätt intill har jag myst och kollat på en film. Återhämtning utan dess like. Nu har Tyratösen ramlat in och det är dags att skapa lite ordning i lyan. Men Kimmmo, han får ligga kvar med tassarna i vädret.

Av Mia - 15 januari 2015 13:57

Jättebra, tydligen. I allafall har jag det just nu. Viruset är på återtågande och jag börjar känna igen mig själv igen. Jag har haft en bra vecka på jobbet. Jobbig, absolut, det är det ju alltid men det är skillnad på psykbrytande jobbigt och på stimulerande och utmanande jobbigt. 


På hemmaplan har jag hunnit det jag ska och även fått tid över att bara slappa, vara med barnen, gå ut med hunden och slötitta på tv på kvällarna. Det har även funnits energi över till att fundera, tänka, planera och fantisera. 


I dag slutade jag tre. Det betyder att jag kom hem i tid, innan mörkret lade sig över oss. Både jag och hunden älskar att ta eftermiddagspromenixen medans det är ljust ute. Det gör inte ens något att solen inte är framme, utan gömd bakom att lager av gråa moln. Jag ser ju ändå vart jag sätter fötterna. 


I morgon ska jag köpa färg. Om allt går enligt planerna så ska jag börja måla ett begagnat skåp i helgen. Jag chockar mig själv genom att välja svart. Vitt är snyggt, ingen tvekan om det, men det kan bli för mycket även för mig. Och i mitt kök gör sig svaart bäst. Ska bli mysigt att måla, speciellt då jag blivit lovad hjälp. 


Tidigare i mitt liv har jag så ofta känt att jag vill och behöver göra saker på egen hand. Jag vet egentlige inte varför, det har bara varit en så oerhörd stark känsla och önskan. Jag har också behövt stå till svars för det otaliga gånger men nu så känns det inte så längre. Jag kanske är mer avslappnad eller så trivs jag bättre i det sällskap jag har nu för tiden. Eller så är det helt enkelt för att balansen är uppnådd mellan barn, man, jobb, vänner, släktingar och egentid. Inget jag egentligen behöver fundera så mycket på utan jag kan ju bara fortsätta att ha det som jag har det...


.... riktigt bra!

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Januari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards