Alla inlägg den 25 augusti 2014

Av Mia - 25 augusti 2014 14:51

Vilken helg jag haft. Rolig, trevlig, spännande, lugn och fylld av möten med nya vänner. Fredagseftermiddagen ägnades förutom jobb åt att storhandla. Min kära kusin, Gittan, skjutsade runt på mig och jag fick massor gjort och med mig hem. Väl hemma så var det full rulle och fritidsgård. Tyra hade tre kompisar hemma och alla skulle sovva över. Äntligen! Jag älskar när mina barn på ett enkelt och smidigt sätt kan umgås med sina vänner. Vid halv åtta på kvällen kom min goa granne över och vi drack vin, beställde pizza och hade hur kul som helst. Det blev inte mindre roligt av att min kusins vännina dök upp lite senar tillsammans med sin fina hund. Fullt röj och ett par extra varv runt i hallen. Väldigt vingliga bröt vi upp och var och en gick hem till sig. Förutom ungdomarna då.


På lördagsförmiddagen kunde jag lätt känna hur kul vi hade haft, Aj! Tvättstugan kändes inte alls lockande. Att sedan göra ett gott intryck när man känner sig lite dagen efter är svårare. Men det gick ju hur bra som helst. Så bra att vänskapen fick fördjupas genom promenad, matlagning och filmtittande dagen efter. Måste dock erkänna att jag sov mig igenom nästan hela Capten America.



Nu är jag åter på banan och måndagen har formligen rusat fram. Det känns skönt eftersom det är min långa arbetsdag. Snart är det mötestid och sen så tror jag att dotra mi kommer upp med hunden. Flexibelt och enkelt. Logisitk när den är som simplast.


Mår bra?! Japp, det gör jag. Nästan inget ont i ryggen alls. Märkligt va? Eller för att citera en jobbarkompis "så trodde vi ju att det skulle bli".  

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards