Alla inlägg den 16 maj 2016

Av Mia - 16 maj 2016 19:31

Jösses så fort det blir rörigt och stökigt här hemma. Freja finfördelar tofflor, toarullar samt tömmer kattlådan när hon känner för det. Det senare leder till att det är massor av kattsand på lite väl valda ställen i lägenheten. Skänker en tacksam tanke till geniet som såg till att utveckla dammsugaren. Men vad passar väl bättre att göra en lagom trist måndag än att tvätta och dammsuga? Nja, jag hinner med att skriva protokoll, svara på mail och se lite på tv. 

 

Dagen har annars varit riktigt bra. Ryggen har skött sig förhållandevis bra. Säkert för att jag lånade sonens säng i natt. Måste verkligen ta tag i mina madrassproblem. Skulle egentligen vilja ha en mindre bred säng i sovrummet det det är så litet. Allra bäst vore en 120 cm säng men det kan bli knivigt att få plats med alla fyrfotingarna. O om jag har en trebening på besök är det totalt för litet. Att investera i en 140 säng känns dumt då jag redan har en ram till en 160 säng. Ja, ja i-lands problem. Men för mig är det jätteviktigt att få en skönare sömn. 

 

Det har varit ganska så trist väder i dag. Kallt och regningt. Bra för alla pollenallergiker, och bra för att då kanske våren hejdar sig lite. Jag älskar ju den här årstiden och vad som sker i naturen. Jag vill liksom inte att det ska ta slut. Jag älskar ju att längta och att vara på väg mot. Den känslan är bättre än att vara mitt i. För när jag är mitt i så känns det som om slutet är nära. Där är jag och min dotter lika, vi vill inte att nåt som är bra ska ta slut. Även om vi vet att det kommer tillbaka igen. Som sommaren. Men den är lite som ESC. Man vet aldrig hur kvalitén kommer att bli. Just nu kan jag ju hoppas på en fin sommar, varma dagar, ljumma kvällar och salta bad. Förra årets fina dagar inföll olyckligtvis samtidigt som Tyratösen var supersjuk och behövde konstant tillsyn. 

 

På tal om tv-program... Det finns några jag aldrig skulle titta på. Det räcker att höra titeln så tappar man sugen. "Ska vi göra slut?", "Ex on the beach", "Lyxfällan" å så alla dessa matlagnings- och bakprogram.Jag orkar bara inte. Och precis i detta nu så drar ett av dem i gång Känns nästan som förnedringstv.  Tur att jag kan bara zappa vidare eller varför inte se något på play. 

 

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards