Alla inlägg den 2 januari 2020

Av Mia - 2 januari 2020 10:25

Årets första torsdag är här som en grådaskig mellandag. Jag har inget inplanerat i dag men en mängd möjligheter. Eftersom jag tränade i går och har träningsvärk i dag blir det en längre hundpromenad istället. Jag ska passa på mitt på dagen så att vi får lite dagsljus på oss. Vädret är väldigt milt vilket kan vara trevligt men det blir så in i bängens geggigt. Jag gillar inte att gå asfaltspromenader så det blir till att snöra på sig skogskängorna när vi ska ta skogsturen. 

 

 

Freja är expert på att knöa in sig hos sina pälssyskon. Hon gillar närhet. Ozzykatten ser mest kränkt ut. 


I dag lyckades jag somna om efter morgonkaffet och sov nästan till nio. Väldigt skönt. Dagarna blir lätt väldigt långa när jag går upp vid sex. Jag har precis tagit tag i lite småsaker som att beställa en ny personlig almanacka. Jag gjorde det första gången förra vårterminen så jag har lite konstigt brytdattum, första veckan i februari. Ganska kul för det är då man behöver muntras upp och vad muntrar upp mer än en sprillans ny almanacka. 

 

Jag har också kollat över vilka inköp jag ska göra inför min juice-detox. Förra januari körde jag tio dagar. Det var tufft, lite för tufft. Så i år blir det en sjudagars. Av erfarenhet vet jag att det alltid är bäst att börja en fredag så att värsta dagen, dag tre är en dag då jag inte jobbar. Jag tänker att årets dag tre ska fyllas med träning men också med nån timma i bastun. Man blir lätt frusen vid en sån här avgiftning. Inte helt fel heller att låta kroppen få lite extra hjälp att bli av med slaggprodukterna. 

 

Nytt år brukar innebära en massa löften eller en massa "jag ska sluta med". Jag har egentligen inte givit nåt löfte i år. Inte mer än att jag ska fortsätta jobba med mig själv och min träning på samma sätt som under 2019. Det gäller att hänga i och hålla ut. På nyhetsmorgon sa nån i dag att det är bevisat via forskning att det tar 66 dagar att skapa en ny hållbar vana. Undrar hur fort man raserar en god vana? Betydligt kortare tid gissar jag. Det räcker ju med en förkylning så är det ett helvete att komma in i den gamla gängorna igen. 

 

Så hur gör ni? Behåller och försärker era goda vanor eller inför förbud och totalstop?

 

 

 

 

 

 

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Januari 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards