Alla inlägg den 11 januari 2020

Av Mia - 11 januari 2020 07:55

Jag vaknade onödigt tidigt i dag med tanke på att det är lördag. Å andra sidan kände jag mig relativt utsövd så att kliva upp vid halv sju, släppa ut katten och sedan sätta på kaffe kändes inte som någon uppoffring alls. Strax därpå kom hundarna nerskuttande och talade om för mig att de också ville gå ut för en morgonkiss. -3 grader och vackert vitt mötte oss. Det var inte snö men rimfrost. 

 

 

Trodde jag tog en fin morgonbild men det blev det visst inte... Man kan inte alltid lyckas. 

 

Nu har jag gjort det jag brukar göra, tänt upp ljus, satt på tv och hällt upp kaffe. I dag blir det dock inte vanligt kaffe utan koffeinfritt kaffe.

 

 


 

Jag kör en mild detox och då är kaffe med koffin en av de saker som inte ska in i min kropp. Jag gör inte det här för att gå ner i vikt utan för att bli av med en massa gifter i form av socker, salt, koffein och annat. Nikotin är dock det som tyvärr hänger kvar.... Ja, ja en dag kanske jag rensar bort även det. 

 

Tanken är att en utrensning ska vara en bra grund till en bättre hälsa. Tänker följa upp den här veckan med en rejäl vitaminboost i form av massor av grönsaker, rotfrukter och frukter. Jag behöver det inför vårens utmaningar. 

 

 

 

 Jag fastnade i ett program om The Boppers. Jag hade inte en aning om hur galet stora de varit i både Sverige och andra delar av världen. Inte alls min musiksmak egentligen men oj så många av låtarna jag knde igen. Är det inte fantstiskt att just vårt lilla land med ungefär 10 miljoner invånare har levererat så många världsartister, duos och grupper. Kan det vara så att vi kan tacka det vi i dag kallar Kulturskolan för det? Många duktiga skådespelare från vårt lilla land har ju också blivit världskändisar. 

 

 

 

I dag blir det nog en tur till Medley i Finspång med sonen för träning och en låååång stund i bastun. Det är bra det med, att få ur det skräp som sitter fast i fodralet så att säga. Svettas bort orenheter, slaggprodukter och sen skrubba bort allt gammalt och dött. Kanske syns det inte så mycket på ytan men känslan liknar den att få gå och lägga sig i nytvättade lakan. Det känns fräscht, doftar gott och är helt ljuvligt. 

 

Min sinnestämning är på topp och naturen levererar i vy som överensstämmer totalt. 

 

 

 

Önskar er nu en underbar lördag. Kanske kommer ni ta en promenad i det vackra vädret eller städa bort julen då det är Tjugonda Knut på måndag. Vi gjorde det iförra helgen och kan därför ägna oss åt roligare saker. 

 

 

 

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Januari 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards