Alla inlägg den 18 februari 2021

Av Mia - 18 februari 2021 17:33

Denna dag, denna torsdag blev en aktivitetsdag. Jag jobbade intesivt med mina elever. På eftermiddagen har jag planeringstid. Då det fortfarande byggs om i rummet intill och jag (och mina elever) stått ut med hamrande och slamrande i timmar så kände jag strax efter två att "Nej, det här får jag göra hemma". 


Så jag åkte hem. Det var ändå bra då snickaren dök upp för att mäta och fixa med den saknade listen i serveringsgången. Därefter tog energin vid. Full fart med dammning, dammsugning, fix med spegel och hylla. Hundpromenad och så tvättstugan. 


 

Den gamla spegeldörren till en garderob är nu hallspegel. Jag tycker det blev bra. Observera fönstret i badrumsdörren. Alltså, hur charmigt är inte det?


Nöjd med spegelresultatet tog jag mig an kökshyllan. Jag saknar ju borrmaskin, eller jag har borrmaskinen men saknar laddstationen. Hur som helst, jag fick den på plats. Och den är nästan vågrät. 


 

Ganska bra blev det. Just nu har jag bara kastat upp lite av de saker jag älskar men snart kommer det utkristalliseras vad som hör hemma på hyllan. 


Jag känner mig nu ganska klar med inredningen i min lägenhet men jag tror jag behöver mattor. Gångmattor står på inköpslistan. Jag söker äkta trasmattor i havsblåa färger. Sen så har jag gått ännu en match mot Trademax. Vi är ännu inte riktigt klara med varandra. 


Eftersom det är torsdag har jag tvättstugan. Jag har den varje torsdag och söndag. Sängkläder tvättat var 5:e dag och det håller jag hårt på. Jag som har hundar behöver byta så ofta dessutom är det underbart att alltid lägga sig i nybäddat. Så skönt med egna vanor och rutiner. Så underbart att allt jag gör gör jag för mig själv och för de mina. Så skönt att slippa denna ständiga besvikelse på att saker och ting aldrig blir som man önskat. Jag kan nog egentligen ta nästan vad som helst om jag får vara med i beslutsgången och prata om konsekvenserna. Att ställas utanför gör mig bara hatisk. 


Just det erfor jag på jobbet i dag. Min chef var kanon när en grej hände, jag berättar mer om det senare. Hennes kommentar var suverän och typ "håller på dig, stå ut, förändring är på väg" #mjölkstöld

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards