Alla inlägg den 6 februari 2021

Av Mia - 6 februari 2021 23:45

 

Februaris första helg startade jag med att plantera om en del växter här hemma men också med att sätta ner ampelliljornas skott. Jag har ju nytt arbetsrum och vill gärna ta med en del växter dit. Nu är det bara att vänta på att de ska rota sig och börja spira. 


 

Aloe vera, kaktusar och pyttekrukor med skott. De står perfekt på mitt fina brickställ som fungerar lite som insynsskydd. Jag tror eg inte att man ser in så mycket trots att jag bor bara en halvtrapp upp. I huset mitt emot är det i nuläget tomt. Skyltarna som satt uppe skvallrande om att de tidigare hyresgästerna var Skandiamäklarna. 


 

De växter som blev över fick trängas i hop i en skål. Det återstår att se om de kommer trivas med sina kompisar då de har ganska så olika krav på ljus och vatten. 


 

Strax innan 17 i går. Det är fortfarande ljust och jag tycker det är underbart. Det betyder att jag kommer hinna hem och gå med hundarna när det fortfarande är ljust även de dagar jag jobbar sent. Hur underbart är inte det?!!


 

På förmiddagen passade jag på att göra stan. Jag hittade en superfin inredningsbutik. Jag älskade den här väggen, massor av gamla tallrikar och flera av dem har jag ätit på under mitt liv. Ja, alltså inte just på de som hänger på väggen men de har varit i samma serie eller säger man modell? Ja, ni hajjar. 



 

Jag hittade även till myrorna. Här fanns massor av fint men man kan ju lugnt säga att just myrorna vet att ta betalt i jämförelse med tex Erikshjälpen eller Hela människan. 


 

Det var ganska så mycket folk ute och rörde på sig. Det var en himla kall men härlig dag att strosa runt i stan speciellt när man har  trevligt sällskap. 


 

Trädgårdstorget, sett genom ett fönster...


 

Anno 1854, supergod skaldjurspasta. Lyxig middag!


 

Istället för efterrätt tog jag en kaffe latte. Det var superlänge sedan sist. Himmelskt god och lagom mycket skum. 


Kvällen avslutades med Mellomys. Chips, té och glass ala´ Ben&Jerry´s tillsammans med bästa sällskapet gjorde att det var lätt att förlåta det svaga startfältet. Jag måste säga att jag inte gillade Lena P´s insats heller eller insatsen kanske var helt ok. Det handlar nog mer om att jag har lite svårt för henne. Sen så missade jag en del också pga allt för mycket prat och skratt. Men det är inte dumt det heller. Det är skönt att få skratta så där så att tårarna nästan rinner. 


Nu är det strax dags att hoppa i säng för min del. Jag rastade hundarna ganska så nyss så jag ska kunna ta lite sovmorgon i morgon. 


Hoppas ni alla, liksom jag, fått njuta av en fin lördag och att söndagen ska bli lika bra. En dag som denna önskar jag snart få ha igen. 


God natt och sov gott!



Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards