Alla inlägg den 15 maj 2020

Av Mia - 15 maj 2020 20:37

Samlag och sex kräver samtycke. Så är det enligt svensk lag. Hur mycket samtycke ger ett traffickingoffer från ett av europas fattigaste länder till en känd svensk. Ger hen inte sitt samtycke är det inte frågan om sexköp utan ren och skär VÅLDTÄKT. Jobbigt ord för många men den så är det, enligt svensk lag. 

 

Dags att vi börjar använda rätt begrepp. Den övergreppade pojken med rötter från Italien har, på riktigt  begått våltäkt. 

 

Känn på den. Börja skriva din bok, förbered dina föreläsningar och jag hoppas att alla lämnar dig i mörkret. Du är faan inte värd ett skit. Våldtäkt kan aldrig ursäktas med en taskig barndom. Och våldtÄktsman är ju det du är... Hur mkt du än försöker tjuta ut i TV4. Stjärna till Jenny Strömstedt som kunde intervjua dig utan att spontankräks på dig. Men vi alla andra kräktes lite i munnen...

Av Mia - 15 maj 2020 15:33

 

Självskadebeteende - idiot! Han skadar ta mig faan väldigt många i och med sina handlingar. 

 

Jag känner att jag blir fly förbannad. Vidrig människa som blivit tagen på bar gärning på väg att begå ett fruktansvärt brott. Jag blir arg på honom, på män som honom.  Jag blir också arg på Tv4 som låter denna människa få ta plats och förklara sig. Kanalen låter honom sitta och berätta om hur han svikit alla som betyder något för honom, att han var på väg att göra detta för första gången och att han nu ska ta tag, en gång för alla, att laga de hål som han de övergrepp han själv blivit utsatt för skapat.

 

Visst omnämndes kvinnan som sålde sexet. En kvinna från ett av Europas fattigaste länder. Men så mkt mer än så får vi inte veta, eller vad hon ska få för rehabilitering. Är inte detta ett övergrepp hon utsatts för? Tror någon för en sekund att hon kommer utsätta andra för sexhandel och liknande på grund av det här? Å sedan sitta och berätta om varför det skedde "Jag blev ett offer för traffickning när jag var ung, därför försöker jag döva min smärta genom att övergreppa unga män". 

 

Det verkar inte gå till så`? Vad är förklaringen till det? Ligger det i männens natur? I kvinnans att istället bli missbrukare av någon annan sort än just sex? Eller är kvinnor bättre på att söka hjälp? Eller klarar kvinnor att hantera sån här skit bättre? Eller???? Nån behöver verkligen förklara detta för mig för jag har just nu inte förmågan att förstå. 

 

Jag tror inte för en sekund att detta är första gången. Allt ansvar ska läggas på denna väldigt vuxna människa som ljugit och lurat så många, faktiskt större delen av den svenska befolkningen. Precis som jag tror att detta är något han pysslat med över tid tror jag att han kommer skriva en bok även om detta. Och folk kommer köpa den. Nej, in med äcklet i tystnaden, tomheten och utanför kändislivet.  

 

Att pudla i sociala medier dagar efter att han publicerat rosaskimrande inlägg fyllda med mattips, träningsinspiration, kärleksfulla relation och liknande. Hur många av hans riktigt närstående kommer inte få stora problem för det här. Det är som en variant av boken Smuts. Min upprördhet vet faktiskt inga gränser. Det som äcklar mig mest är fiskandet efter sympatier. Att det liksom inte är hans fel för att någon en gång felat mot honom. Han är vuxen och borde ha förmågan att agera vuxet. En man som framhållit sin friskhet och sundhet på alla plan borde haft förståndet att innan första sexköpet gått till en psykolog för behandling. 

 

Rent statisktiskt så åker väldigt få dit första gången, vad det än gäller för brott. Just den här mannen har väl fått lite för många chanser och jag hoppas verkligen slippa se hans ansikte på tv, boksomslag eller planscher för föreläsningar. För jag ser ingen större skillnad på honom och Kapten Klänning....

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12 13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards