Direktlänk till inlägg 19 oktober 2020

PYJAMAS OCH BLOCKETANNONSER

Av Mia - 19 oktober 2020 06:43

Och där försvann helgen som en avlöning. Jösses vad fort det gick. Trots att det bara rasslade till så har jag hunnit med en hel del. Jag startade fredagen med att träna, dammsuga, plocka i ordning på lite småsaker, bubbla bubbelbad och somna i soffan vid 20:30. Jag höll ändå ut till halv nio, ändå bra med tanke på att jag  längtat efter att få sova från 18 varje kväll under veckan som gick. Innan jag slocknade beställde jag n ny säng, den kommer om 6-8 veckor vilket är ganska så perfekt. Får se om Kimmo kommer klara att hoppa upp i den eller om jag får snickra i hop en hundtrapp. 

 

 

 

Under lördagen skulle jag egentligen ha åkt in till Norrköping och köpt en grå soffa. En viss kommunikationsbrist med säljaren ledde till att så inte blev fallet. Med tanken att jag skulle ha en grå soffa kände jag att jag inte kunde ha min bruna kista som soffbord. Det ledde till att jag for in till stan och köpte ett soffbord via Marketplace. Väldigt prisvärt med andra-hands-möbler. Eftersom jag har hemmet fullt av djur känns det fullkomligt tokigt att köpa nya möbler, förutom när det kommer till säng då. 

 

 

 

Tidigare i veckan var jag över till Linköping och köpte ett barbord med två barstolar. De var i helt ok skick och kommer fungera finfint i mitt pyttelilla kök. Bra att ha som avlastningsyta men kan säkert bli perfekt att sitta vid och ta en kopp kaffe eller en snabblunch. 

 

 

 

Helt spontant i går em blev det ett soffköp ändå. Jag gillar modellen men på bilden såg den grå ut. När jag väl såg den live var den mera brunbeige. Priset var ändå så pass bra att jag inte kunde låta bli att köpa den. 

 

   

 

Så nu kan vi nog säga att jag har möbelemang så det räcker till. På önselistan står dock två fåtöljer. 

 

Under lördagen kom bror med fästmö förbi lite spontant. Jättekul. Det går allt för långt mellan gångerna vi ses men livet kommer liksom emellan. 

 

I går, söndag, kom Elis över på fika och middag. Jättekul. Han har så himla mycket med skolan att göra så tillfällena blir så få. Jag hoppas verkligen att vi kan ses mer när jag flyttat och bor i staden där han pluggar. 

 

Nu är det måndag och det är ett kompakt mörker ute. Jag blir inte direkt deppig av mörkret. Min nedstämdhet dyker istället upp på våren. Jag gillar mörkret då jag myser till det med massor av ljus, gott té, tjocka tröjor och gosiga raggsockor. Det enda är väl att jag inte gillar att gå hundpromenader i mörkret. Jag var på Biltema i helgen men glömde givetvis att köpa med mig hundlampor hem. Jag måste verkligen köpa på mig sådana under veckan. I väntan på det får det bli reflexväst på (vilket jag ändå har oavsett om hundarna har lampr eller ej). När jag ser på nyheterna känner jag ändå en tacksamhet över att jag inte bor i Luleå där det kommit 30 cm snö sista dygnet. 

 

Nu har vi fem arbetsdagar fram tills jag har lov. Jag längtar faktiskt. Det ska bli så skönt med lite ledighet. Men innan dess ska omdömen göras och skickas hem. Jag är nästan klar så jag hoppas verkligen att det ska gå smidigt och inte krångla. 

 

Nu så önskar jag er alla en riktigt härlig måndag!

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mia - Måndag 1 april 11:18


Så kom då det efterlängtade påsklovet. Skönt för jag var ganska så trött och det hade varit svårt att gå upp på morgonen. Lite typsikt så hade jag glömt stänga av larmet på mobilen så jag väcktes abrupt i morse. Då var jag lite veckovill tills jag sa...

Av Mia - Torsdag 28 mars 16:45

  Sedan sist så har ljuset verkligen återkommit. Redan strax innan sex så känns det som mitt på dagen. Jag gillar det lika mycket som när mörkret återkommer på hösten. Jag är nog född på rätt plats då jag  älskar dessa växlingar i både ljus, väder...

Av Mia - Onsdag 7 feb 17:30


    Under ett par dagar har jag haft som vårkänslor inom mig. Ljuset kommer tidigare och lämnar senare om dagarna. Småfåglarna kvittrar i parken under våra morgonpromenader. Det har känts ljuvligt. Ändå vet jag ju att vintern inte är över på lå...

Av Mia - Torsdag 18 jan 16:30

       Jösses vilken trött vecka jag har haft så här långt. Den startade med världens huvudvärk i måndags, den satt i lite grann även under tisdagen. Onsdagen var helt ok. Men i dag, vid tio-tiden slog störa tröttheten till. Jag hade lätt kunnat...

Av Mia - Torsdag 11 jan 19:15

Jag brukar ju alltid göra ett bokslut här i bloggen men valde bort det för år 2023. I stora drag var det ganska pissigt år. Disbråck, två hundar som lämnade mig, brutna händer, slemsäcksinflammation i höften och en massa annat elände. Inget kul att l...

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Oktober 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards