Alla inlägg den 27 januari 2017

Av Mia - 27 januari 2017 12:00

Fredag i dag men med torsdagskänsla då det är jobb i morgon. Dessbättre är det jobb av den mer lättsammare varianten. Hoppas jag. Det kan å andra sidan bli kämpigt att lotsa 40-talet ungar på både tåg, promenadväg till och i schacklokalerna. Jag får även sovmorgon i morgon då tåget inte går förrän strax innan lunch. 

 

I eftermiddag ska jag lägga lite tid på matlagning. Vuxenmat med kött i. Sånt som jag gillar. Är nog lite hungrig nu för jag känner mig som en av Pavlos hundar. Skolmatsalen bjuder på pyttipanna. En helt ok rätt men när den serveras i skolan så blir det aldrig med stekta ägg vilket jag alltid saknar. 

 

I kväll ska jag se En man som heter Ove. Har sett fram emot det ett tag. Blir perfekt med filmmys och en film som förmodligen ger ett bättre avtryck än alla andra meningslösa komedier och actionfilmer jag oftast ser. Jag tänkte att det är allmänbildande att se vad som nominerats till två Oscars. 

 

  

 

Efter gårdagens härliga gympass har jag nu en rejäl träningsvärk i både lår, rumpa, vader och mage. Härligt. Är lite sugen på att ta ett pass på gymmet i eftermiddag också. Runt jul var jag ganska less på gymmandet, hade liksom ingen energi. Jag gick dit och gjorde vad jag måste. Nu finns lusten att öka vikterna och även att göra flera övningar på samma muskelgrupp. 

 

Vad är målet med mitt tränande då? Inte att vare sig gå ner i vikt eller att få synliga muskler. Jag vill bara stärka upp mig, få igång cirkulationen och därmed bättre kunna hantera mina ledbesvär. 

 

  

 

Nu är min rast slut och det är dags att ta tag i den sista hälften av denna arbetsdag. Jag vill passa på att önska dig en skön fredag. Hoppas du får både god mat och härligt kvällsmys, precis som jag ska ha. 

 

Kram

 

  

 

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Januari 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards