Alla inlägg den 26 september 2021

Av Mia - 26 september 2021 08:22

 

Söndagsmorgon och jag känner mig glad. Vilken skön känsla att vakna upp på morgonen med en pigghet i hela mig, ta ut hundarna, dricka kaffe och allt med en känsla av att trivas och vara nöjd. Det är nog gårdagens mysiga middag med barnen som fortfarande ligger kvar i kroppen som en mjuk, värmande filt. Jag ska lägga känslan på minne så att jag lättare hittar tillbaka till den när jag som bäst behöver den. 


 

Ibland känns det som om jag bäddar i onödan. De här två, framförallt Kimmo, river gärna runt bland överkast och kuddar. Freja söker mest en plats i solvärmen. Ibland händer det att jag kommer hem på eftermiddagarna och finner kuddarna på golvet, överkastet borta och duntäcket i en rul längst ner i sängen. 


  

I går var det för en gångs skull lugnt på innergården och jag och Freja kunde sitta där ute nån timma på kvällen. Så himla mysigt att bara andas, läsa i en bra bok och vara. 


Denna söndag ska jag gå en sväng på stan, fika med en vän och sedan ta en riktigt lång och skön promenad med vovvarna i trevligt sällskap. Eftersom det är söndag har jag tvättstugan framåt kvällskvisten. Då ska jag också passa på att förbereda inför jobbveckan. På det stora hela tror jag det här blir en strålande dag, både vädret och mitt humör tyder på det. 



 

Hösten ändå! Dagar som dessa är den helt magisk. Den höga, klara luften är så energigivande. Det känns som om jag sköljer av hjärnan i en kall fjällbäck. All oro, all tanketrafik bara försvinner. Underbart!

 

Jag hoppas er söndag blir lika bra som min. Så hörs vi framöver...






Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
<<< September 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards