Alla inlägg den 11 april 2021

Av Mia - 11 april 2021 11:45

Och så upp igen. 


I dag är det sista dagen på påsklovet. Det känns helt ok. Jag gillar mitt jobb väldigt mycket så det ska bli riktigt skönt att återgå i morgon. Jag blir lite av en grubblare när jag är hemma längre än en helg. Det har varit lite extra mycket grubblande sista tiden och jag tror det beror på att jag varit lite "låst" hemmavid. Mitt knä vill inte bli bättre utan snarare sämre så då blir det väldigt korta promenader med hundarna och en halverad mängd med gymträning. 


Under lovet har jag ändå fikat med en vän sedan länge. Superkul men trist att vi valde att fika i en galleria för vi fick inte sitta vid samma bord, det hade jag ingen aning om. Hade vi vetat det hade vi valt att fika på ett café med egen entré för där får man sitta vid samma bord. Hur som helst, vi hade det trevligt och passade även på att shoppa lite. 


På tal om shopping så hjälpte Tyra mig att storhandla i går. Nu är förråden påfyllda och det känns bra. Specielllt med tanke på att min bil säljs i dag. SÅ från och med nu är det buss som gäller på vardagarna. Passar mig bra då mitt vänstra knä är så pass instabilt att jag ändå inte velat köra med tanke på att jag måste trycka ner kopplingen lite då och så. Ska jag ha bil i framtiden blir det förmodligen automat såvida inte knäet blir mirakulöst bättre. 


 

Bullfika är aldrig fel. Perfekt efter en storhandling. 


 

I går var det riktigt soligt och skönt där det inte kom åt att blåsa. Jag blev så glad när jag tog ut hundarna i Trädgårdsföreningen. Det var så mycket liv och rörelse. Massor med barnfamiljer och väldigt många studentgäng. Just studenterna höll inte coronaavstånd. De satt i ring sida vid sida, inte bra men jag kände ändå att det var mysigt att se deras glädje. 


 

Lagom till påsk har man fixat blomstersmyckningarna och vem bli inte glad av att se solgula påskliljor?


 

Mindre glad känner jag mig för den här utsikten från mitt köksfönster. Det ska vara så här i minst 4 månader. Dessutom ska det upp byggnadsställningar.


 

Ni som känner mig vet ju att jag älskar lyktor. Nu börjar tändaljustiderna vara förbi  för en tid. Jag gillade ändå det här skuggspelet av lyktan som hänger på balkongen. 


Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards