Alla inlägg den 25 april 2016

Av Mia - 25 april 2016 22:13

Så gött att glida ner mellan rena lakan. Även vovvarna är rena i kväll. Efter en tur Getåravinen behövde jag både duscha och schamponera de små liven.

I Getåravinen var det precis så vackert som jag hoppats. Massor av vitsippor och lummigt grönt. Ingen lättpromenerad väg men i min egen takt så gick det över förväntan.


Full fräs på mina godingar. Precis en sån tur som en liten terriervalp behöver.



Och kolla så perfekt båda öronen lagt sig nu efter duschen. Freja brukar ju ha ett öra som står rakt upp. Hon är ju söt så man smälter.

Fram på kvällskvisten fick Skogskyrkogårdens minneslund ett besök och pappa en bukett med röda rosor. När jag skulle köpa blommorna fick jag lätt panik. Jag kunde inte minnas om pappa hade nån favoritblomma, inte ens om han hade en favoritfärg. Så det fick bli mörkröda rosor, det kändes på nåt vis som ett säkert kort.

Efter lite tvätt, fix och trix känner jag mig nu färdig med den här dagen. Den har innehållit blandade känslor. Alltifrån vemod, saknad och längtan till glädje, stolthet och tacksamhet.

Av Mia - 25 april 2016 09:33

Strålande vackert väder i dag. Naturen visar sin allra bästa sida. Vemod i bröstet. Pappa skulle ha fyllt 77 år i dag. Dessvärre har han varit borta i snart 6 år. Helt obegripligt att jag har levt så länge utan mina föräldrar. Det är 12 år sedan mamma dog. Kan knappt förstå det. 


På ett sätt är det ändå skönt. Jag har genomlevt så många nerlag i livet som jag är glad att de har besparats att uppleva. Det var ju inte så här det var tänkt. Jag skulle ju faktiskt haft ett helt annnat liv. Det jag har nu är helt ok men det finns väldigt mycket som fattas mig och det är väl tanken på det som smärtar. Jag tycker emellanåt att jag har gjort mig förtjänt av mer. 


Men inget är statiskt och för evigt och den enda som kan göra nåt åt saken, liksom skapa förändring, är ju jag. Så from nu jobbar jag aktivt för förändring. På många plan. Allra först handlar det om mig själv och min hälsa. Här finns en del att ta tag i. Kanske inte på det sätt som några av er tror men just nu så pågår väldigt mycket inom mig. Saker och ting ska ändras, de kommer att ändras för det ska jag se till. 


Mmm i dag är jag, trots mitt vemod, en starkare person. Och i eftermiddag ska jag gå till minneslunden med en bukett åt min pappa för det förtjänar han. 


  

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
<<< April 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards