Alla inlägg den 6 september 2016

Av Mia - 6 september 2016 18:30

Så här sex dagar in i september kan man knappast klaga. Vilket ljuvligt väder vi har! Den här sommaren och början av hösten är verkligen underbar, iallafall vädermässigt. Inte bara det. Hälsomässigt är det mer än okej och arbetsmässigt så gillar jag min situation mer än någonsin. Hoppas det får hålla i sig. Jag tänker mest på att min kropp verkar fixa heltid än så länge. Det gäller att hänga i med träningen så ska det nog gå bra. 


Många känner våren i sig med pirr i magen, ökad ork och mer lust. Just i år verkar det bli så för mig under sensommaren och hösten. Det är så viktigt att man får perioder när allt ara flyter på, känns bra och att man mår bra, extra viktigt då man har en kronisk smärtproblematik. För att orka helvetesdagarna så måste de underara dagarna komma lite då och då. Och jag har lyckosamt nog haft det riktigt bra en tid. 


I dag har det varit en hektisk dag på jobbet, jag stressade hem på lunchen för att rasta hundar. Direkt efter avslutad arbetsdag var det dags för utvecklingssamtal med sonen och hans mentor. Alltid lika stolt när jag varit på dessa möten. Väl hemma igen så blev det ännu en hundpromenad, sedan gymmet och på det en cykeltur. Nu är jag nyduschad och ska ta med mig vovvarna för en tur till skogen. Som vi längtat. 


Och i morgon är det en ny dag med nya möten, elever som ska hjälpas, hundar som ska rastas och en hel del hemmafix. Men det känns okej, mer än ockej faktiskt. Det rullar på nu, fort men inte för fort. Jag håller tummarna för att det får fortsätta så. 


Önskar dig detsamma, ett skönt flow där du känner dig älskad, lycklig och behövd. 

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards